"Наразі опозиція молиться за те, щоб, не приведи боже, Юлію Тимошенко не визволили, можливо, це підозра неправильна, але я так думаю", - припустив Віктор Ющенко.

Ющенко вважає, що і опозиція, і Партія регіонів є зацікавленими сторонами, тому вирішити питання звільнення Тимошенко з тюрми вони неспроможні.

"Питання Тимошенко чинна влада та опозиція не вирішать, бо це - зацікавлені сторони. Я не вірю у те, що питання звільнення Тимошенко з тюрми спроможна вирішити Партія регіонів чи опозиція. Вона його не вирішіть ні з правової точки зору, ні з іншої", - вважає він.

На думку Президента, це питання має вирішити третя сила, "національно думаюча сила, яка здатна поставити крапку у цій проблемі".

Лідер "Нашої України" вважає, що перебування екс-прем’єра за гратами вигідно тим, хто прагне інтегрувати Україну в "русский мир". А також тим, хто хоче використовувати її політичний капітал у власних інтересах.

До слова, колишній міністр оборони Анатолій Гриценко вважає, що за ґратами повинен був опинитись екс-президент України Віктор Ющенко замість Тимошенко.