"На цьому етапі з'їзду партії мене виключили з її лав, так як керівництво вважає мене розкольником" , - розповів керівник Жовтневої районної партійної організації в Миколаєві Олег Кравець.

Він запевняє, що приїхав на нинішній з'їзд для того, щоб виступити перед учасниками з'їзду і "запропонувати переглянути кадрові рішення партії".

Кравець каже, що його ініціативу підтримують і інші партійці області. Вони вважають, що будь-яке кадрове рішення, чи то звільнення, чи то призначення, повинно обговорюватися з партійцями і їм повинні пояснювати причини прийняття того чи іншого рішення, однак зараз керівництво партії цього не робить.

Екс-партієць розповів, що за деструктивну діяльність у партії виключили ще 9 членів "Батьківщини" з Миколаївської та Запорізької області.

Читайте також: У "Батьківщині" стало на одного члена менше

Кравець додав, що виступити на з'їзді йому не дали.

Він розповів про те, що члени партії "Батьківщина " підтримують позицію Юлії Тимошенко про необхідність об'єднання.

"Ми розуміємо, що ті лідери, які нас очолюють, ведуть нас до нового етапу розвитку, і ми їх підтримуємо, однак нам не пояснюють свої рішення", - сказав він.

За його словами , на сьогоднішній день призупинили своє членство 20 тис. членів партії "Батьківщина" у Миколаївській області, приєднуються до цього процесу і представники інших областей.

Кравець пояснив, що люди таким чином висловлюють своє ставлення до процесів, які відбуваються в партії.

Нагадаємо, сьогодні відбувається з’їзд "Батьківщини". Партійці затвердили кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах на повторних виборах до Верховної Ради, які відбудуться 15 грудня 2013 року.