Про це журналіст написав на своїй сторінці у Facebook.

“Російське військове керівництво почало термінову ротацію військовослужбовців, які за короткий час знаходження на території Криму асимілювалися з місцевим населенням і проявили слабкість щодо українських військових у Криму. Вже сьогодні великий десантний корабель з складу Північного флоту ВМФ Росії "Георгий Победоносец" в бухті Козача (Севастополь) завантажив першу партію військовослужбовців кількістю до 400 осію. Їх на 18 військових автомобілях КАМАЗ і УРАЛ доставили на військовий корабель”, - йдеться в повідомленні.

За словами Романа Бурка, завтра корабель прибуде завтра в порт Новоросійськ і російських військових відправлять по своїх частинах, водночас “багатьом військовослужбовцям загрожує звільнення зі збройних сил РФ”.

Читайте також: В Севастополь привезли нових російських військових

“Решта підрозділів, що блокують військові частини ВМС України, теж змінять. Адже за два тижні блокування українських частин російські військовослужбовці почали спілкуватися з українськими, деякі серйозно не розуміють навіщо вони тут і що роблять. Новоприбулі російські військові поводяться жорсткіше, не йдуть на контакт, нічого не говорять і близько до себе не нікого не підпускають”, - додав журналіст.

Водночас прес-служба Держприкордонслужби повідомляє, що на території прикордонного відділу "Чорноморське" в Криму розташована група озброєних осіб кавказької зовнішності.

"На території відділу зараз перебуває близько 15 військовослужбовців Держприкордонслужби. Зв'язок з ними відсутній. Відомо, що близько 12-ї години російських військовослужбовців змінила група чоловіків у цивільному з зброєю кавказької зовнішності, попередньо дагестанців", - йдеться в повідомленні.