1. Питання про введення миротворців в даний момент необхідно висвітлювати, називаючи Росію агресором і такий контингент потрібен саме для "захисту" мирних громадян України від агресії Росії та її найманців-боєвиків. Обовязково ввести на лінії зіткнення в Донбасі і на кордоні з Росією, який ми не контролюємо. Це дасть змогу відхилити намагання рашистів легалізувати свої війська в Донбасі.

2. Таке подання (визнання Росії агресором і стороною конфлікту) нівелює мінські домовленості в частині виконання українською стороною тих пунктів, що нам не дуже "подобаються".

3. Активна позиція на міжнародній арені, у всіх міжнародних інституціях, сьогодні може мати дуже важливе значення для прийняття рішень в США і ЄС стосовно посилення санкцій, фінансової та воєної допомоги Україні.

4. З Росією нам воювати ще довго на різних фронтах, а, можливо, і завжди, тому необхідно, сподіваюсь таки, що це робиться, залучити колишніх спеціалістів, що за часів СРСР працювали на ракетні війська стратегічно призначення і генералів, що керували тими військами, для створення високотехнологічної зброї українського виробництва.

P.S. Прохання не "кричати" про зрадників, заміну начальника Генштабу і т.д. і т.п. Пропонувати потрібно варіанти вирішення нагальних питань, і якщо говорять про заміну начгенштабу, то просте питання: а кого призначити? І те саме по всім "критичним" безапеляційним твердженням. Меньше паніки, більше конструктиву!

Читайте також: Підсумки Мінська: можна поважати чи не поважати Порошенка, але вів він себе гідно