Почали із входу на стадіон та пошуку місця.

“Перша перевага - це відсутність злобних контролерів, які не вміють нормально розмовляти з людьми в Україні. Не бачиш людей, які негативно налаштовані на тебе. Ти просто підносиш квиточок”, - каже футболіст ФК "Маестро", гурт "НеДіля" Едуард Приступа.

Сам стадіон, порівняно зі "старим" “Олімпійським”, кажуть музиканти, став більш комфортним для футбольних фанів та візуально привабливішим. А стюарди, які зустрічають вболівальників - добре підготовані, в тому числі, і у мовному питанні.

“Він став технологічно цікавішим. Зроблений він згідно з європейськими стандартами. Що мені подобається особисто - це те, що стільці пофарбовані у жовто-блакитний колір. Головне, щоб ці стіни надихали футболістів на гарну гру. І щоб атмосфера, яка царить на цьому стадіоні, допомагала їм забивати голи і вигравати”, - сказав футболіст ФК "Маестро", гурт "Гайдамаки" Іван Леньо.

Керівництво НСК “Олімпійський” підтверджує, готовність стадіону сьогодні - 100%. А усі недоліки та "недоробки", що були виявлені під час гри Україна-Німеччина торік у листопаді - усунули.