Про це повідомляє прес-служба луганської міськради.

У повідомленні також наголошується, що під артилерійський обстріл потрапили деякі території міста, зокрема, обстріли велися в Артемівському, Жовтневому, Кам'янобрідському та Ленінському районах.

"В результаті попадання снаряда неподалік бомбосховища, розташованого в СШ № 7 по вул. Леніна, є жертви", - інформує сайт міськради.

Згідно з інформацією, в результаті безперервних збройних зіткнень і артобстрілів мали місце аварії і пошкодження в системах життєзабезпечення міста.

Так, в Кам'янобрідському районі сталося аварійне відключення електроенергії.

Всього від електропостачання було відключено понад 25 тисяч абонентів, від газопостачання - більше 5000 абонентів у Кам'янобрідському, Артемівському, Жовтневому та Ленінському районах міста.

Також більше 8000 абонентів у Каменноброском, Жовтневому та частково в Артемівському районах було відключено від водопостачання та водовідведення.

Як відомо, за ніч було зафіксовано п'ять обстрілів позицій сил АТО з боку Росії. Зокрема, двічі з артилерії велися обстріли позицій поблизу населеного пункту Червонопартизанск, двічі - позиції поблизу населеного пункту Дубровка. З мінометів обстріляли українські сили поблизу Новоазовска.