Про це повідомляє Донецька міськрада.

"У ніч з 26 на 27 серпня в Донецьку було неспокійно, був обстріл в Куйбишевському районі. Близько 3:00 у чергову частину МНС надійшло повідомлення про те, що в результаті попадання снаряда сталося загоряння покрівлі адміністративної будівлі ДП "ДВЕК" шахта "Жовтневий рудник". До місця події пожежники потрапити не змогли", - йдеться у повідомленні.

Також за інформацією МНС, протягом минулої доби зафіксовано 11 випадків потрапляння снарядів у житлові будинки та інші споруди.

Читайте також: Терористи взяли Старобешеве, громлять лікарню, — батальйон "Азов"

"Найбільша кількість руйнувань - у Петровському районі. У цьому районі знову є жертви серед мирного населення - осколкові поранення не сумісні з життям отримали три людини", - йдеться у повідомленні.

О 5 ранку були обстріляні Кіровський та Куйбишевський райони. Постраждав цех торгово-монтажної компанії. Також через попадання снаряду стався спалах трансформаторної підстанції на території шахти ім. Абакумова.

Станом на 10:00 ситуація у місті напружена.

Попри складну ситуацію, у місті працюють системи життєзабезпечення міста та громадський транспорт. Аварійники відновлюють енергозабезпечення.

Нагадаємо, Слов’янськ повертається до життя. Місто, яке довгий час було під контролем терористів, поволі відбудовують.