Крім того командирському складу обіцяють гроші та квартири в Москві в обмін на присягу так званому кримському народу. До честі українських військових на такі провокації ведуться одиниці.

У військовій частині у Бельбеку склади зі зброєю залишаються під контролем України. Росіяни поставили ультиматум - щоб до 16 години понеділка військові перейшли на їхній бік. Повідомив голова медіа-центру Міноборони Криму Владислав Селезньов. В іншому випадку, російська сторона погрожує найжорсткішими заходами.

Раніше повідомлялося, що Російські військові, використовуючи світлошумові гранати, захопили майже всі будівлі української військової частини 4515.

Тим часом, у Керчі росіяни зайняли територію загону морської охорони. Три автобуси з озброєними людьми у формі під'їхали до воріт загону прикордонників і заблокували їх. В одного автомобіля були російські номери. Українські військові провели переговори з озброєними бійцями.

Після цього відкрилися ворота частини, і всі автомобілі разом з людьми перемістилися на територію загону морської охорони. Зброя загону перебуває під контролем українських військових. Під контролем росіян і частина ВМС України у Балаклаві.

За словами, капітана другого рангу Дмитра Ветгілецького, прикордонники відбили шість атак російських окупантів, але врешті впустили їх у частину. Під час захоплення українців побили. У блокаді перебуває і військова частина в Бахчисараї.