"Автомобіль... належить одному із затриманих осіб... це громадянин України. Стосунку до політичної діяльності, за попередніми даними, він ніякого не має", — каже Татаров і додає, що наразі авто Porsche Cayene, який поки що у Броварах, оглядають.

Окрім того, як пише видання UkraNews, МВС розмістило в соцмережах фото 3-го (ще не затриманого) підозрюваного. Це — Сергій Котенко. На думку Татарова, це допоможе пришвидшити пошуки.

Водночас, деякі ЗМІ пишуть, що власник авто Porsche Cayenne Turbo (номер АА5399ЕН) Олександр Храмцов буцімто керівник районної організації Партії регіонів у Шевченківському районі Запоріжжя.

Нагадаємо, за словами міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, встановлено трьох осіб, причетних до нападу на громадську активістку. Двоє з них затримані.

Як відомо, у ніч на 25 грудня Мустафа Наєм повідомив про побиття в Борисполі журналістки Тетяни Чорновол. Поки що відомо, що в неї струс мозку та рани на обличчі. Крім того, в журналістки зламаний ніс. Наразі вона у реанімації.