"Учасників цих заворушень не можна назвати мирними протестувальниками та мітингувальниками. Це злочинці, які повинні відповісти за свої дії" , - заявив Азаров.

"Як прем'єр-міністр України я офіційно заявляю, що жертви, які, на жаль, вже є, на совісті та відповідальності організаторів і певних учасників масових заворушень", - додав він.

За словами Азарова, міліція не має до ніякого відношення до вбивства на вулиці Грушевського. Він вимагає від правоохоронних органів розслідувати смертельний випадок на Євромайдані.

"Звинувачення на адресу правоохоронних органів взагалі безпідставні, оскільки на Грушевського у них взагалі немає вогнепальної зброї", - зазначив Азаров.

Нагадаємо, близько 6-ої ранку "беркутівці" застрелили чоловіка на барикадах. Активіста вбили двома пострілами: в голову та в шию. Убитим виявився активіст Євромайдану Сергій Нігоян. Хлопцеві близько 20 років.

За словами очевидця подій на Грушевського у Києві, під час штурму "Беркуту" через пряме влучання в серце загинув ще один активіст.