В Амвросіївці терористи провели обстріл поста українських військових 79 бригади, восьмеро силовиків загинуло. Значна кількість солдатів є поранена. Про це пише на своїй сторінці у Facebook Юрій Бірюков.

Після авіаудару по житловому будинку в Сніжному загинуло 11 людей, вісім постраждали. Серед поранених — одна дитина. Вибух знищив частину п’ятиповерхового житлового будинку та будівлю місцевої податкової інспекції.

В керівництві АТО і в РНБО в один голос заявляють — української авіації не могло бути в районі здійсненого авіаудару. Адже після падіння Ан-26 заборонили польоти усіх українських літаків. Втім, з'ясувати, літак якої країни здійснив атаку — буде доволі проблематично. Адже частину радарів знищили, а ті, які залишилися, передислокували в інші місця.

Через загрозу зенітно-ракетні комплекси було перебазовано,
— каже екс-начальник Генерального штабу ЗСУ Михайло Куцин.

Також у РНБО уточнили загальну кількість загиблих українських вояків за час проведення Антитерористичної операції.

Загинули — 258, 922 — поранені, 25 — зниклих,
— повідомив представник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Українські солдати продовжують виявляти зразки російської зброї, яку кидають терористи під час відступу. Так, за даними РНБО, в поселенні Металіст знайшли арсенал зброї злочинців. Серед стрілецької зброї виявили протитанкові гранатомети "Копьйо" російського виробництва та три гранатомети "муха".