"Потрібно затримати відповідальних, які вчинили такий злочин", - каже місцева жителька Євгенія.

Оксана, так звуть постраждалу, познайомилася з двома хлопцями в розважальному закладі ще 10 березня. Проводжаючи її додому, ті запропонували зайти в гості до свого товариша і дівчина погодилася. Вже у квартирі її зґвалтували. Після чого придушили і, вважаючи мертвою, намагались спалити на будівельному майданчику неподалік.

"Хто її задушив? Я. Навіщо? Вона погрожувала в міліцію заявити. Вона кричала, махала руками, і я її зґвалтував. Потім вона не заспокоювалася і я вирішив її задушити", - каже затриманий.

Душив, бо вона погрожувала міліцією

Стогін дівчини почув перехожий, який і викликав міліцію. Наразі, її госпіталізували з опіками всього тіла. Стан потерпілої важкий, лікарям довелося ампутувати дівчині праву руку і обидві ступні.

Зараз родина Оксани витрачає близько 3 тисячі гривень в день на лікування. Мати сподівається, що винні будуть покарані і вже звернулась за допомогою до юристів. Правоохоронці запевняють, всі троє злочинців затримані і заперечують інформацію місцевих ЗМІ, ще двох з них відпустили на підписку про невиїзд.

"Що стосується всіх трьох, сьогодні буде подано прохання до суду, щодо запобіжного заходу. Всі троє в статусі підозрюваних", - запевнила прес-секретар прокурори Миколаївської обл. Наталя Абрамова.

У місті подейкують, що підозрювані є дітьми впливових у місті осіб. А потерпілу дівчину, яка перебуває у свідомості навіть не опитали. Проте, в прокуратурі ці чутки не коментують. Запевняють, всі троє підозрюваних перебувають у СІЗО і чекають на рішення суду.