"Я зайшла у під’їзд будинку, де проживаю, зайшла у ліфт, коли він піднявся на 6 поверх і двері почали відчинятися, на мене вилили відро зеленої фарби. Я намагалася затримати того зловмисника, але не змогла. Була на підборах, поки зняла туфлі, він відірвався від мене. Я вся зелена! Від кінчиків пальців до кінчиків волосся", – розповіла журналістка.

Вона додала, що після інциденту викликала міліцію, і вона вже працює, а сусіди начебто стверджують, що хлопець чекав на неї під під’їздом впродовж трьох днів. За її словами також три дні тому невідомі дали її номер телефону в оголошення про надання секс-послуг, а вчора, 13 вересня, прокололи шини в її авто. Журналістка підозрює, що провокацію проти неї могли влаштувати як місцеві суперники, так і політики "центрального рівня".

"Це може бути і місцевий рівень, бо мій суперник вже почав нервувати, а, може, і центральний рівень. Така собі помста за "Межигір’я", – каже Чорновіл.

Нагадаємо, 24 серпня, у 21-ий День Незалежності України, журналіст Тетяна Чорновіл таємно потрапила в резиденцію Межигір'я. Її затримали через декілька годин після проникнення на територію.