При цьому він зазначив, що йому нема чого робити поруч з людьми, "які їздять на "Лексусах" та літають чартерами за 30 тис. євро".

Про це йдеться у заяві лідера буковинської "Свободи", розміщеній на його сторінці у Facebook.

"Через незрозумілі амбіції деяких людей, я не хочу бути учасником перетворення Буковинської "Свободи" на маргіналез Буковинської політики ", - зазначив Горук.

"Скажу словами Юрія Луценка, які мені дуже сподобались: "Не маю права бути використаним ворогами, нерозумними або пристосуванцями" (читайте між рядків)" ,- сказав колишній лідер буковинської "Свободи".

Він також додав, що його вихід - це "сигнал для опозиції".

"Мій вихід зі "Свободи" – це сигнал не тільки для лідерів "Свободи", а й опозиції в цілому… можливо не можна блокувати трибуну майже до кінця, щоб розпустити Верховну Раду, а потім з того ні сього розблоковувати її і давати можливість Партії регіонів далі знущатись над українським народом?", - зазначив він.

За його словами, дехто спекулював, мовляв його не було на мітингу опозиції "Вставай Україно!", а саме на сцені з лідерами.

"Я на мітингу був, але серед людей, на сцену я не пішов свідомо! Мені немає чого там робити на сцені з деякими людьми, які приїздять на "Лексусах" за сотні тисяч доларів з десятками охоронців, та прилітають чартерами за 30 тисяч євро, в той час коли мій народ голодує, виє і стогне та не має можливості елементарно, по-людськи, нагодувати свою родину, обстежити своє здоров’я, і нормально жити", - підкреслив політик.

Як відомо, раніше в ЗМІ повідомлялося, що на акцію опозиції "Вставай, Україно!" в Івано-Франківську лідер УДАРу Віталій Кличко прилетів чартерним рейсом на літаку Premier, вартість перельоту сягнула 30 тис. євро. Лідери опозиційних сил Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк на мітинги на Західній Україні добиралися на автомобілях.