Про це повідомив російський телеканал Дощ, посилаючись на свої джерела.

В ефірі телеканалу прозвучала інформація про те, що Абрамович, якому олігарх програв судовий процес влітку 2012 року, не тільки передав лист президенту Росії Володимиру Путіну, але і сам отримав послання від Березовського.

"Листів покаяння було кілька. У листі Роману Абрамовичу, як і Володимиру Путіну, містилися вибачення", - повідомило джерело.

Друг Березовського також підтвердив журналістам, що за кілька місяців до смерті олігарх звертався до Абрамовича. За його словами, листи Абрамовичу і Путіну відправлялися у різний час.

За словами прес-секретаря російського президента Володимира Пєскова, Кремль не називатиме імені людини, яка передала російському президентові Володимиру Путіну лист Бориса Березовського.

Нагадаємо, за словами прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова, бізнесмен Борис Березовський визнавав свої помилки та просив у Путіна вибачення.

Згодом у Росії глава президентської адміністрації Сергій Іванов повідомив, що лист Бориса Березовського Володимиру Путіну існує, але його неможливо буде опублікувати.

Як відомо, 23 березня родичі Бориса Березовського повідомили про його смерть. Відповідну інформацію оприлюднив на своїй сторінці у Facebook зять покійного.