На запитання про намір продовжувати боксерську кар'єру після парламентських виборів лідер партії "УДАР" Віталій Кличко ще раз заявив, що його професійна кар'єра боксера завершена, пише інтернет-видання "Остров".

"Всім любителям боксу можу сказати, що ще не один раз буде підніматися прапор і звучати український гімн, коли на ринг буде виходити Кличко", - усміхнено сказав Віталій.

Проте після паузи він додав: "Якщо ви маєте на увазі мене, то я не збираюся боксувати. Є брат, який абсолютно схожий на мене і більш талановитий, більш молодий. Так що я мав на увазі мого молодшого брата Володимира".

Також Віталій Кличко говорив про те, як українці змушені виїжджати за кордон, бо в Україні не можуть себе реалізувати.

"...Можу сказати, що брати Клички - не виняток ... У свій час ми теж поїхали з країни, щоб реалізувати себе в спорті. Але жити за кордоном я не хочу, я хочу жити у себе на Батьківщині за тими стандартами, стандартами життя сучасних країн, і це є ключовою мотивацією того, чому я перебуваю в політиці", - додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, Віталій Кличко уже натякав про завершення боксерської кар'єри перед боєм з Мануелем Чарром у Москві, який відбувся
8 вересня і закінчився технічною перемогою українського боксера.