Про це повідомив начальник кримського медіацентру Міністерства оборони Владислав Селезньов у Facebook, посилаючись на власні джерела.

"Разом з групою озброєних представників самооборони Криму, яких за інформацією джерел очолює полковник РФ Макагонов, на територію автомобільного батальйону ВМС України в Бахчисараї прибув і зниклий напередодні командир Автобата Володимир Садовник", - написав він.

За словами Селезньова, кілька українських військовослужбовців приєдналися до Садовника.

"Прибулі представники самооборони Криму, виконавши кілька пострілів у повітря, увірвалися на територію автобату. Побудувавши особовий склад ввіреної йому частини Садовник заявив: "Хто зі мною - крок вперед"
з строю вийшло кілька військовослужбовців частини"", - написав він.

Начальник кримського медіацентру Міноборони наголосив, що в строю залишилися всі офіцери і контрактники призвані з регіонів України. Після цього командир автобату заявив що ті, хто не з ним, можуть залишити територію військової частини.

На плацу спустили прапор ВМСУ, його місце зайняв прапор РФ.

"Зараз Садовник і ті військовослужбовці, які приєдналися до нього, завантажують в техніку паливо, радіостанції, інше військове майно", - додав Селезньов.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше під Бахчисараєм під час захоплення автомобільного батальйону ВМС України російськими військовослужбовцями солдати РФ відкрили автоматний вогонь.