Командир третього батальйону територіальної оборони Львівщини "Воля" підполковник Андрій Кушнір провів екскурсію по базі батальйону. На території – намети і блінтажі на кількість людей від 8 до 30-ти. Є капличка, хоча насправді то мало не
повноцінна церква.

Оці ікони, які знаходяться в кутах – то діти малювали. Монахи постійно несуть службу під обстрілами Я вам покажу знімки, коли міни летять, а він посвячує воду, знімає шолом, іде по позиціях і освячує хлопців, – розповідає підполковник.

Хлопці кажуть, що годують їх добре, хоча під час виїздів не завжди вдається нормально поїсти, але вдосталь медикаментів.

За словами командира, половина Львова зібрала велику кількість дуже ефективних дорогих та сучасних препаратів. Хлопці навіть не встигають розкладати те, що їм привозять волонтери, тому що кожна машина, яка приїжджає – привозить багато медикаментів.

Бійці своїми силами збудували льохи і польову лазню. Мають навіть гарячу воду.

Для ремонтування військової техніки організували автомайстерню.

По-перше, хочу передати вітання своїй сім'ї – жінці, дітям, внучці, своїм односельчанам, своїм друзям, котрі всі нас підтримують. Тим, хто надає нам спонсорську допомогу – їм теж велике дякую, – виносить щиру подяку один із бійців батальйону.

Далі – дивіться у відеосюжеті.