Двоє бійців у бронежилетах і масках з нашивками СБУ стоять біля палати постраждалої: до дівчини не пускають нікого, окрім родичів. Водночас, лікарі та брат жертви Геннадій запевняють, що Ірина не хоче більше спілкуватися із ЗМІ, бо втомилася і "все сказала".

Журналісти на місці події повідомляють: коли дівчину виводили із палати, то бійці прикривали її собою від об'єктивів фото і відеокамер.

Як відомо, раніше повідомлялося, що на Миколаївщині затримали працівника правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

За словами потерпілої (мешканки смт Врадіївка), до нападу причетний ще один працівник міліції. Проте, у прокуратурі кажуть, що він у день скоєння злочину перебував на чергуванні, – пишуть "Новости Николаева".

Нагадаємо, усю ніч громада Врадіївки пікетувала райвідділок міліції. У свою чергу, правоохоронці застосували до громади, що мітингує, сльозогінний газ.

Миколаївські правоохоронці офіційно заявили, що переконані: більшість учасників акції під Врадіївським райвідділом міліції – у стані алкогольного сп'яніння.

Внаслідок газової атаки і подальшого штурму "швидка" забрала кількох людей. Одного хлопця затримали. Тоді підполковник міліції Віталій Синицький заявив, що під час сутичок між мешканцями смт Врадіївка та співробітниками міліції, 10 міліціонерів отримали травми різних ступенів важкості.

Президент України Віктор Янукович взяв під особистий контроль розслідування ГПУ справи про зґвалтування 29-річної жінки у Врадіївці.

Фото: Преступности.Нет