Про це повідомили у прес-службі головного управління МВС України у Луганській області.

Зокрема у міліції зазначили, що окрім осіб, які перебували у машині, поранення отримали двоє військовослужбовців ЗСУ, які прийшли на допомогу мобільній групі.

В свою чергу перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан назвав імена двох загиблих — це співробітник ДФС Дмитро Жарук і волонтер Андрій Галущенко.

"На шляху автомобіля правоохоронців було закладено міну, на якій підірвався транспортний засіб. Після цього бойовики закидали автівку гранатами та відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Частина мобільної групи зайняла оборону та прийняла бій. Невдовзі на підкріплення силовикам прибули бійці 92 ОМБР ЗСУ, під прикриттям якої мобільній групі вдалося відійти", — розповів деталі Білан.

Незважаючи на щоденне виконання бойових завдань на лінії зіткнення, Бог сім місяців оберігав нас від втрат. Сьогодні ми ...

Posted by Сергій Білан on 2 вересня 2015 р.

Нагадаємо, у середу, 2 вересня, на Луганщині зведена мобільна група, яку створили для боротьби з контрабандою, потрапила у засідку. В результаті бою загинули двоє людей, ще четверо отримали поранення.