Nokia Lumia 530 в Україні

До України приїхав новий бюджетний смартфон Nokia – Lumia 530. Ціна апарата – 1499 грн. За ці гроші покупці отримають 4-дюймовий дисплей, 4-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 200 з тактовою частотою 1.2 ГГц, 512 Мб "оперативки" та 4 Гб вбудованої пам'яті.

Також смартфон має 5-мегапіксельну камеру і доступний у версіях на одну та дві SIM-карти. Працює Nokia Lumia 530 під управлінням системи Windows Phone 8.1.

Безпілотники Google

Google доправлятиме вантажі за допомогою дронів. У рамках програми Project Wing американський інтернет-гігант розробив серію безпілотних літальних апаратів. Їх планують використовувати у службах швидкої допомоги для миттєвого транспортування медикаментів і обладнання, а також для доставки гуманітарних вантажів у зони стихійних лих та катастроф.

Розробники вже навіть успішно здійснили серію випробувань в Австралії. Там з допомогою безпілотників доправляли різні корисні речі мешканцям віддалених ферм.

Samsung Gear S

"Розумний" годинник – Gear S. Ґаджет має кілька особливостей: передусім – вигнутий дисплей. Його виконали за технологією SuperAMOLED, діагональ – 2 дюйми (480х360). Також годинник має слот для SIM-карти і підтримує мережі 3G. Пошта, SMS, оновлення із соцмереж – усе це доступно без необхідності підключення до смартфону.

Працює ґаджет під управлінням новітньої мобільної операційної системи Tizen. А ще у Samsung пообіцяли унікальний аксесуар – Bluetooth-гарнітуру Gear Circle, яка дозволить слухати музику і керувати годинником за допомогою голосових команд.