Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      KitKat з рубінового шоколаду незабаром з’явиться у одній із країн Європи

      KitKat з рубінового шоколаду незабаром з'явиться у Британії
      KitKat з рубінового шоколаду незабаром з'явиться у Британії / The Independent

      Найближчим часом жителі Великої Британії першими у Європі зможуть скуштувати один із найпопулярніших у світі кондитерських виробів Kitkat, який буде зроблено з так званого шоколаду "рубі".

      Зауважимо, що раніше подібний реліз відбувся у Японії та Південній Кореї, а придбати такий смаколик можна було лише у спеціальних KitKat бутіках, і тепер настала черга Європи, пише The Independent.

      Читайте також: Винахідники придумали твердий кетчуп

      KitKat, ruby, рубі, шоколад, Nestle, Європа, Велика Британія
      KitKat Ruby незабаром з'явиться на полицях магазинів у Британії

      "Після неймовірного успіху KitKat Ruby в Японії та Південній Кореї, це вперше, коли він буде доступним у знаковому форматі "чотири пальці", і ми впевнені, що рубіновий шоколад KitKat стане неабияким хітом у Великобританія", – зазначив директор з маркетингу концерну Nestle у Великобританії Алекс Гоннела.

      KiKat Ruby створив Ясумаса Такагі, а сталося це після того, як корпорація Nestle, яка якраз і володіє брендом KitKat, уклала угоду зі швейцарський шоколадним гігантом Barry Callebaut, що першим почав виробництво кондитерських виробів із рубінових какао-бобів і усю технологію тримає у секреті.

      KitKat, ruby, рубі, шоколад, Nestle, Європа, Велика Британія
      KitKat Ruby вироблятиметься у форматі "чотири пальці"

      Продажі KitKat Ruby стартують у Британії 16 квітня. Крім того, у майбутньому Nestle планує його продавати і в інших країнах Європи та Америки.

      Інформація про рубіновий шоколад з’явилася минулоріч, і це було вперше за 80 років, коли створили новий вид шоколаду. До слова, білий шоколад винайшли у 30-х роках XX століття.

      Рубіновий шоколад має природній рожевий відтінок, легку кремову структуру, дещо фруктовий смак і зараз створюється без жодних штучних домішок. На думку фахівців, Barry Callebaut використовує для його виробництва неферментоване какао, оскільки необроблені какао-боби мають злегка рожеве забарвлення.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук