Архів
Курси валют
Погода
20°C
20°C 10°C
  • понеділок
    22°C 12°C
  • вівторок
    26°C 14°C
  • середа
    28°C 20°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

KitKat з рубінового шоколаду незабаром з’явиться у одній із країн Європи

516
KitKat з рубінового шоколаду незабаром з'явиться у Британії
KitKat з рубінового шоколаду незабаром з'явиться у Британії / The Independent

Найближчим часом жителі Великої Британії першими у Європі зможуть скуштувати один із найпопулярніших у світі кондитерських виробів Kitkat, який буде зроблено з так званого шоколаду "рубі".

Зауважимо, що раніше подібний реліз відбувся у Японії та Південній Кореї, а придбати такий смаколик можна було лише у спеціальних KitKat бутіках, і тепер настала черга Європи, пише The Independent.

Читайте також: Винахідники придумали твердий кетчуп

KitKat, ruby, рубі, шоколад, Nestle, Європа, Велика Британія
KitKat Ruby незабаром з'явиться на полицях магазинів у Британії

"Після неймовірного успіху KitKat Ruby в Японії та Південній Кореї, це вперше, коли він буде доступним у знаковому форматі "чотири пальці", і ми впевнені, що рубіновий шоколад KitKat стане неабияким хітом у Великобританія", – зазначив директор з маркетингу концерну Nestle у Великобританії Алекс Гоннела.

KiKat Ruby створив Ясумаса Такагі, а сталося це після того, як корпорація Nestle, яка якраз і володіє брендом KitKat, уклала угоду зі швейцарський шоколадним гігантом Barry Callebaut, що першим почав виробництво кондитерських виробів із рубінових какао-бобів і усю технологію тримає у секреті.

KitKat, ruby, рубі, шоколад, Nestle, Європа, Велика Британія
KitKat Ruby вироблятиметься у форматі "чотири пальці"

Продажі KitKat Ruby стартують у Британії 16 квітня. Крім того, у майбутньому Nestle планує його продавати і в інших країнах Європи та Америки.

Інформація про рубіновий шоколад з’явилася минулоріч, і це було вперше за 80 років, коли створили новий вид шоколаду. До слова, білий шоколад винайшли у 30-х роках XX століття.

Рубіновий шоколад має природній рожевий відтінок, легку кремову структуру, дещо фруктовий смак і зараз створюється без жодних штучних домішок. На думку фахівців, Barry Callebaut використовує для його виробництва неферментоване какао, оскільки необроблені какао-боби мають злегка рожеве забарвлення.

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Більше новин
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук