Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Продукти, якими категорично не можна закушувати алкоголь: деякі вас здивують

      9108 Читать новость на русском
      Продукти, якими не можна закушувати алкоголь
      Продукти, якими не можна закушувати алкоголь / 24 Канал

      Спиртні напої поєднується далеко не з усіма продуктами.

      Цих продуктів варто уникати не тільки під час новорічних свят, а кожен раз, коли ви вживаєте алкоголь, пише HeadInsider.

      Солодощі

      Поєднання алкоголю і солодкого призведе до швидкого сп’яніння і сильного похмілля. А все тому, що наш організм спочатку буде перетравлювати солодощі, адже глюкоза для нього важлива. І поки це відбуватиметься, ваш організм буквально отруюється нерозщепленим алкоголем.

      Шоколад

      Шоколад – це здається найпопулярніша "закуска" до вина чи коньяку. Проте він у поєднанні з алкоголем – боляче вдаряє по підшлунковій залозі.

      Алкоголь і без того навантажує підшлункову, викликаючи короткочасні спазми. А шоколад може заблокувати деякі протоки. Це може призвести до панкреатиту.

      Читайте також: 7 переконливих причин відмовитись від алкоголю вже зараз

      Свіжі помідори

      Помідори і алкоголь лише підсилюють негативні якості один одного. Зокрема, органічні кислоти з помідор негативно впливають на стінки слизової шлунка. А це може спровокувати здуття живота або нетравлення.

      Смажене і жирне

      Жирне і смажене загострює і продовжує дію спиртного. Окрім того, така їжа створює додаткове навантаження на шлунок і печінку, і звичайно жовчний міхур.

      Мариновані огірки

      На відміну від солоних побратимів, які підтримують водно-сольовий баланс в організмі, мариновані огірочки і помідорчики дають зайве навантаження на нирки і печінку, і без того обтяжені алкоголем.

      Читайте також: Не глінтвейн. Які продукти найкраще зігріють взимку

      Виноград, дині, кавун

      Фрукти чудово пасують до білого вина. Але вони не повинні бути дуже солодкими. Адже чим вони солодші – тим відчутніше буде сп’яніння.

      Диня в поєднанні з міцним алкоголем дає в прямому сенсі вибуховий ефект в кишечнику – там починається процес бродіння.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук