Архів
Курси валют
Погода
17°C
29°C 17°C
  • субота
    30°C 18°C
  • неділя
    31°C 18°C
  • понеділок
    28°C 19°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Рецепти смачних веганських страв, які можна приготувати вдома

709 Читать новость на русском
Рецепти веганських страв
Рецепти веганських страв / The Village Україна

Вегетаріанство та веганство – вже давно нікого не лякає, а від м'яса відмовляються все більше людей. Хто з етичних міркувань, а хто заради того, щоб слідкувати за фігурою.

Видання The Village Україна пропонує рецепти трьох веганських страв, які можна не лише скуштувати на фестивалі Kyiv Vegan Boom, а ще й приготувати вдома без особливих зусиль.

Читайте також: Сезонні продукти осені, які варто додати в свій раціон

Рибні палички... без риби

Інгредієнти:
- 1 кг сиру тофу
- 3 листи водоростей норі
- 100 мл соєвого соусу
- 100 мл води
- соняшникова олія
- перець чорний молотий

Веганські рибні палочки без риби
Веганські рибні палочки без риби

Приготування:

Наріжте тофу паличками приблизно по 100 гр. Викладіть їх у миску, залийте соєвим соусом та водою (співвідношення 1:1). Додайте перець. В цьому розсолі дайте настоятися 30 хвилин.

Розріжте листок норі на 4 частини, в кожну з них загорніть паличку тофу. Розігрійте сковороду та обсмажуйте палочки на олії з кожного боку по 15 секунд на середньому вогні.

Ход-дог

Інгредієнти:
- 1 булочка для хот-догів
- 1 сейтанова сосиска
- пророщене насіння соняшника
- ½ маринованої цибулі
- ½ моркви
- ½ огірка
- насіння соняшника
- соус песто

Соус песто:
- 40г базиліку
- 30г кедрових горіхів
- 1 зубчик часнику
- оливкова олія
- сіль

Рецепт веганського хот-догу
Рецепт веганського хот-догу

Приготування:

Розрізану та підігріту булочку змастіть соусом песто. По черзі викладіть нашатковану моркву, пророщене насіння соняшника та цибулю. Зверху на цибулю покладіть гарячу сейтанову сосиску. Між сосискою та булочкою покладіть кілька скибочок огірка, зверху приправте соусом песто та посипте насінням соняшника.

Салат "Веган-бум"

Інгредієнти:
- 2 огірка
- ½ середнього цукіні
- 2 помідори
- 3 великих листка салату
- 3 ст. ложки кус-кусу
- 3 ст. ложки насіння конопель
- 2 шматочки сиру тофу
- оливкова олія
- соєвий соус

Рецепт веганського салату
Рецепт веганського салату

Приготування:

Огірки, цукіні та помідори наріжте тоненькою соломкою, листя салату порвіть руками на невеликі шматочки. Овочі перекладіть у миску, додаємо за смаком оливкової олії та соєвого соусу й перемішайте. За бажанням, підсмажте на пательні кілька шматочків тофу – зі скоринкою смачніше.

Викладіть салат на дві тарілки, посипте відвареним кус-кусом, викладіть шматочки тофу.

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Більше новин
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук