Лише вигляд з вікон закладу робить відвідини ресторану Ханнер незабутніми. Шеф-кухар Ханйс Ханнер живе та працює тут у повній гармонії з природою.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Коли ви бачите, як довкола буяють ліси, це вас надихає та робить щасливим. Ми намагаємося приділяти багато уваги красі віденських лісів”.

Лангуст під майонезом з базиліком або голуб у хрусткій шкірці з кедрових горіхів. Під керівництвом Ханнера поєднання місцевих інгредієнтів виливається у нові смакові відчуття.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Ми намагаємося поєднати переваги класичної кухні з тими перевагами, які мають сучасні страви. Це означає, що класична кухня дає вам можливість насолодитися смаком, а від сучасної - ви повинні очікувати якоїсь несподіванки”.

У ресторані Ханнер щуку з озера Аттер подають з бобовим рагу. Боби збирають практично біля самих дверей ресторану. У поєднанні з білим вином і телятиною вони створюють багате рагу. На солі та перці кухар не економить.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Не бійтеся приправляти страви. Це дуже важливо. Так, власний смак їжі потрібно зберігати, але є інгредієнти, які майже не мають власного смаку, і якщо їх достатньо не приправити, вони будуть ніякі”.

Масло з часником та тмином надають рибі потрібно аромату. Кухар викладає її зверху на боби і телятину та поливає соусом з куркуми.
Нетрадиційне поєднання інгредієнтів показує кулінарну філософію Хайнса Ханнера.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Важливими є пристрасть та любов до того, що ви робите. Я завжди казав, що готую не для гостей, а для себе”.

Врешті щуку обдувають димом з тмину. Це ще більше підкреслює її смак.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Готування їжі дуже схоже на розвагу. Ніхто не захоче їсти одне і те саме щодня. Що більше нам пропонуватимуть різноманітних страв, то більше ми отримуватимемо задоволення. А у їжі задоволення відіграє важливу роль”.