Саме це і переконало дизайнера Роберто Каваллі відкрити тут свій ресторан Just Cavalli Cafе - це місцина для людей, які люблять розваги, моду та, звичайно, хорошу їжу. Заклад став своєрідним храмом вишуканих страв.

Ресторан займає площу у 250 квадратних метрів і може похвалитися фантастичною атмосферою. Своєю відмінною репутацією заклад значною мірою завдячує чудовим середземноморським стравам, які готує шеф-кухар Вальтер Валеріо. Однією з фірмових страв ресторану є оссобуко. Для приготування наїдку шматки телятини готують у печі з овочами та прянощами. Кухар любить подавати страву з різотто по-міланськи.

“Для різотто я беру шафран, цибулю, масло і рис арборіо, біле вино та бульйон. Я подаю різотто з оссобуко", - каже шеф-кухар ресторану Just Cavalli Cafе Вальтер Валеріо.

Різотто потрібно готувати 20 хвилин. Тоді шеф-кухар додає масло та щойно натертий пармезан.

“Важливо гарно прикрасити страву. Для цього ми використовуємо надтонкі шматочки баклажанів, які підсмажуємо при температурі 130 градусів”, - каже шеф-кухар ресторану Just Cavalli Cafе Вальтер Валеріо.

Оссобуко та різотто по-міланськи - це основа італійської кухні. Багатою стравою італійці полюбляють ласувати в будь-яку пору року. Just Cavalli Cafе також відоме своїми десертами - так званими “дільче”. Але моделі Роберто Каваллі не наважуються з’їсти щось настільки калорійне, як наприклад “вершки Наполеона”. Їх готують з ванільного крему, печива, малини, ожини, полуниці та цукрової пудри. Дуже смачно, та поласувавши таким ви навряд чи влізете у сукню від Каваллі.