Щодня він проходить через музей та піднімається на вежу до свого ресторану.

Ґевін Елден (шеф-кухар ресторану Tower, Шотландія): "Я б хотів, аби люди приходили сюди винятково через їжу. Але чудовий вигляд, який відкривається звідси, теж їм подобається. Ви самі бачите, яке тут хороше місце. Думаю, ми добре справляємося із своєю роботою."

Прикро, але доволі часто надворі надто холодно та сиро, аби обідати на терасі даху. Та все ж ви можете насолодитися фантастичним краєвидом зсередини ресторану Тауер, коли чекаєте на свій обід.

Кухня закладу розташована п’ятьома поверхами нижче. Саме тут Елден завзято готує власну версію класичної середземноморської страви тоурнедос росіні. Для неї використовують м’ясо ангуса.

Ґевін Елден (шеф-кухар ресторану Tower, Шотландія): "Мій стиль приготування їжі можна назвати інтернаціональним. Знаєте, я народився у Південній Африці. Мої батьки шотландці. Думаю, це все залишило відбиток на тому, як я готую."

Спершу кухар смажить м’ясо. Тоді підсмажує лисички. Потім Елден ставить м’ясо у тепле місце. Згодом додає до соусу трюфелі та підсмажує шпинат на гарячій сковорідці. Тоді кухар підсмажує два шматочки гусячої печінки і готово.

Ґевін Елден (шеф-кухар ресторану Tower, Шотландія):
"Я люблю, коли страви мають багато смаків, коли до них додають багато східних спецій. Це робить наїдки кращими. Единбург дуже космополітичний, саме те, що мені підходить."

Тепер страву можна подавати.Тоурнедос несуть нагору до ресторану Тауер. Елден майже не має часу, аби підніматися наверх. Виняток він робить для своїх друзів та знайомих.

Единбург підтримує свою репутацію одного з найпривабливіших міст Європи. Ресторан Tower крім хорошої їжі пропонує незабутній вигляд на шотландську столицю.