Свободу художників обмежили забороною використовувати те, що не можна з'їсти. Мета експозиції - синтезувати в одне ціле їжу та мистецтво, щоб наблизити якомога більше людей до світу культури.

”Люди у захопленні. Мистецтво - до вподоби не кожному, проте їсти люблять усі. Якщо ви не в захваті від вигляду якогось експонату, вам може сподобатись його смак, отож розчаровані звідси ви не підете”, - каже організатор виставки Міссі Кейшід.

Учасники виставки зазначають, що їм було цікаво та приємно працювати з такими незвичними для митців матеріалами, як шоколад, цукор, масло, горіхи. Звісно не всім до вподоби те, що їхні роботи - недовговічні, але художники сподіваються, що ця перша в історії їстівна виставка надовго залишиться у пам'яті гурманів мистецтва.