Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Секрет швидкого схуднення: рецепт детокс-супу від голлівудської акторки Гвінет Пелтроу

      1250 Читать новость на русском
      Секрет швидкого схуднення: рецепт детокс-супу від голлівудської акторки Гвінет Пелтроу

      Американська актриса Гвінет Пелтроу у свої 44 роки має струнку та підтягнуту фігури. І це попри те, що актриса вже мама двох дітей. Один з головних секретів Гвінет – здоровий спосіб життя і дієтичне харчування.

      Актриса Гвінет Пелтроу регулярно їсть зелений суп-пюре з броколі, в який додає руколу і імбир. Цей детокс-суп допомагає швидко очистити організм від токсинів та позбавитися кількох зайвих кілограмів. Приємний бонус – цей суп ще й дуже смачний, а всі інгредієнти – доступні кожному.

      Читайте також: Щоденний раціон моделі: Міранда Керр розкрила секрети страв власного приготування

      Рецепт детокс-супу від Гвінет Пелтроу:

      Інгредієнти (на 1 порцію:
      - броколі 2-3 головки;
      - невеликий пучок руколи;
      - половинка ріпчастої цибулі;
      - четвертинка цукіні;
      - свіжий імбир;
      - оливкова олія 1 ст.л;
      - зубчик часнику;
      - чорний мелений перець та морська сіль (велика);
      - сік половини лимона чи лайму;
      - дві чашки негазованої води.

      Детокс-суп від Гвінет Пелтроу: рецепт та приготування
      Детокс-суп від Гвінет Пелтроу: рецепт та приготування

      Приготування детокс-супу:

      1. Швидко обсмажте в глибокій сковороді дрібно нарізаний зубчик часнику і цибулю до появи золотистої скоринки.

      2. Через 2 хвилини додай капусту броколі, попередньо розібрану на невеликі гілочки.

      3. Потім додайте в каструлю порізані цукіні і імбир.

      4. Перемішайте всі інгредієнти та смажте ще 3-4-х хвилин, постійно помішуючи.

      5. Додайте воду, накрийте каструлю кришкою і протушкуйте на маленькому вогні приблизно 6-8 хвилин.

      6. Гарячу суміш вилийте в чашу блендера, зверху посипте руколою. Посоліть і поперчіть суп, додайте сік лимону (чи лайму). Збийте суп в бендері до однорідної консистенції. Подавайте суп гарячим.

      Джерело: Сosmo
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук