Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Шкідливі поєднання продуктів, про які ви могли не знати

      Шкідливі поєднання продуктів
      Шкідливі поєднання продуктів / unsplash

      Мало лише вибирати правильні та здорові продукти для харчування, потрібно їй ще й правильно поєднувати між собою. Адже організм – це складна система і щоб переварити одну групу продуктів, потрібно запустити кілька складних процесів.

      Шкідливі поєднання продуктів порушують злагоджену роботу травлення, а це призводить до збоїв в роботі шлунку, тяжкості і гастриту. Тож читайте далі про поєднання продувати, які варто уникати в раціоні.

      Читайте також: Чим небезпечна несмачна їжа: висновок вчених

      Картопля і м'ясо

      Здається, це традиційне поєднання для обіду, але його краще уникати. Для перетравлення цих двох продуктів потрібні різні види травних ферментів. В результаті їжа довго не перетравлюється, а ви відчуваєте відчуття важкості.

      Шкідливі поєднання продуктів: картопля та м'ясо
      Шкідливі поєднання продуктів: картопля та м'ясо

      Алкоголь і кави

      Після алкогольної вечірки краще уникати ранкової кави. Адже кофеїн лише маскує дію алкоголю. Чашка американо надає організму бадьорості на шість годин, весь цей час ваше тіло максимально зневоднене і замість заслуженого міцного сну вас чекає безсоння і прискорене серцебиття.

      Бургери і пиво

      Це стандартний набір для будь-якого пабу. Але не забувайте, що жирна котлета і алкоголь завдають удару по печінці: організм намагається нейтралізувати дію токсинів, а в цей час потрапляє жир з бургера. Неприємні наслідки – тяжкість і здуття живота, а слідом за ними печія.

      Шкідливі поєднання продуктів: бургери і пиво
      Шкідливі поєднання продуктів: бургери і пиво

      Вино і десерти

      Вино з тістечком – теж не найкраща ідея. Вино стимулює вироблення інсуліну і сприяє прискоренню засвоюваності цукрів, що призводить до збільшення жирових відкладень. Найкраще ж доповнення до вина – свіжі овочі чи сир.

      Джерело: Еlle
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук