Сирний крем-суп можна подавати до столу з хрумкими грінками чи сухариками власного приготування. Звичайно він яскравіше смакуватиме на бульйоні, але можна обійтися і без нього.

Читайте також Ніжна та соковита: розкриваємо секрет ідеальної начинки для млинців

Такий суп залюбки їстимуть не тільки дорослі, а й діти. Він ідеально підійде для сімейного застілля, чи для частування гостей.

Рецепт сирного крем-супу

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Приготування:

  • Овочі нарізаємо довільними шматками. Половину моркви натираємо на тертці, підсмажуємо нарізану цибулю з морквою.
  • В киплячий бульйон чи воду додаємо нарізану картоплю, моркву і часник.
  • Коли картопля і морква звариться (до 10 хвилин) додаємо до супу засмажку, куркуму, сіль, нарізані плавлені сирки й варимо ще пару хвилин.
  • Готовий суп ретельно подрібнюємо блендером. Ще раз відправляємо на плиту і доводимо до кипіння.
  • Подаємо крем-суп з підсмаженими сухариками. За бажанням зверху ще можна посипати пармезаном чи іншим солоним сиром.

Смачного!