Рецепт запіканки з кабачків та картоплі

Інгредієнти:

Кабачки – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Картопля – 1 шт.

Яйця – 1 шт.

Борошно 1 столова ложка

Спеції сухі за смаком

Сіль за смаком

Читайте також: Консервовані кабачки: рецепти приготування на зиму

Рецепт приготування запіканки з кабачків та картоплі

Овочі ретельно помийте та почистіть. Потріть на крупній тертці. Перемішайте з яйцем і борошном, додайте спеції та сіль.

Суміш викладіть у форму і запікайте близько 40 хвилин при 180-190 градусах.

Вийміть запіканку з духовки та почекайте, поки вона охолоне. Тільки тоді можна діставати з форми: тоді страва краще "схопиться".

Рецепт запіканки з кабачків та картоплі