Класичний крем-суп з гарбуза: рецепт на кожен день

50 хв

7 порцій

42 ккал

4 / 5

Вже багато років поспіль утримується на піку популярності крем-суп з гарбуза. Класичний рецепт має головну перевагу – складається з доступного кожній родині набору продуктів. Суп виходить дуже ніжним, має чудову консистенцію.

Інгредієнти

Рецепт приготування

1

Гарбуз очистіть від шкірки, насіння та серцевини. Викладіть на деко та запечіть до м'якості. 

2

У глибокій сковорідці підсмажте порізану цибулю. Додайте порізану картоплю та залийте окропом так, щоб він покривав овочі. Тушкуйте так до готовності овочів. 

3

У каструлю викладіть запечений гарбуз та картоплю з цибулею. Додайте половину води, в якій тушкувалась картопля. Збийте блендером до однорідності.

4

Додайте гаряче молоко, перемішайте та доведіть до кипіння. Проваріть ще 5-10 хвилин. Додайте спеції та сіль за смаком. 

5

Подавайте суп із грінками та гарбузовим насінням, або з вершками та зеленню. 

Поради щодо приготування

Обов’язково дайте крем-супу настоятися, тоді ця перша страва стане ще смачнішою та ароматнішою.

Схожі рецепти

Новини кулінарії

Останні рецепти