Рецепт гарніру до шашлика з цибулі та помідорів

30 хв

4 порції

80 ккал

0 / 5

Цей рецепт гарніру з цибулі та помідорів в апельсиновому маринаді стане вашим фаворитом серед інших овочевих гарнірів до шашлику. Швидкий та легкий у приготуванні рецепт з покроковою інструкцією саме для вас!

Інгредієнти

для гарніру
  • Апельсиновий сік

    5 ст. л.

  • Базилік (зелень)

    за смаком

  • Червона цибуля

    1 шт.

  • Мелений чорний перець

    за смаком

  • Оливкова олія

    3 ст. л.

  • Помідор

    4 шт.

  • Сіль

    за смаком

Рецепт приготування

1

Поріжте кільцями червону цибулину, покладіть її в миску з апельсиновим соком, додайте сіль та інші приправи. Залишіть на 10 хвилин.

2

Додайте базилік та оливкову олію і добре вимішайте.

3

Наріжте помідори та теж перемішайте.

4

Загорніть порційно у фольгу та запікайте на грилі 10-15 хвилин.

Схожі рецепти

Новини кулінарії

Останні рецепти