Рецепт варення з вишні та волоських горіхів

3 год

2 порції

350 ккал

0 / 5

Що може бути смачніше варення з вишень та волоських горіхів? Це така смакота, повірте! Також, варення з вишень та горішків чудово підійде для начинки випічки та тортів. Смачного!

Інгредієнти

  • Вишня

    1 кг

  • Коричневий цукор

    500 г

  • Лимонний сік

    100 мл

  • Цукор

    500 г

Рецепт приготування

1

Горіхи вимийте, обсмажте і порубайте шматочками розмірами з кісточку.

2

Вишні без кісточок потрібно начинити горішками. Викладіть в каструлю шарами, пересипаючи цукром (обидва види поєднати відразу). Через 8-10 годин поставити на плиту та довести до кипіння. Потім остудити і знову довести до кипіння.

3

У процесі варіння варення потрібно помішувати і відразу прибирати піну. На останньому етапі додати лимонний сік, варення розлити по банках і закатати.

Схожі рецепти

Новини кулінарії

Останні рецепти