Як приготувати курячу печінку з цибулею

35 хв

2 порції

153 ккал

0 / 5

Рецепт курячої печінки з цибулькою/Смачно24

Куряча печінка – це один із найпростіших у приготуванні продуктів. Якщо ви стежите за своєю фігурою, страви з курячої печінки ідеально вам підійдуть! Адже, окрім вітамінів та корисних мікроелементів, які вона містить в собі, куряча печінка дуже низькокалорійна – 136 ккал в 100 грамах продукту. Але якщо у вас підвищений холестерин, або проблеми з нирками, вам краще від неї відмовитись.

Куряча печінка відмінно смакує з вершками, сметаною, йогуртом. З неї роблять печінкові паштети, які виходять надзвичайно ніжними та навіть смажать в клярі.

Смачно 24 пропонує вам приготувати соковиту та ніжну курячу печінку з цибулею і вершками для буденного столу.

Інгредієнти

для страви
  • Зелень (улюблена)

    за смаком

  • Куряча печінка

    500 г

  • Цибуля ріпчаста

    1 шт.

  • Олія соняшникова

    для смаження

  • Вершки 26%

    250 мл

Рецепт приготування

1

Ретельно помийте курячу печінку водою, почистьте її від прожилок та наріжте невеликими шматочками. Солити печінку зразу не потрібно, завжди додавайте до неї спецій в самому кінці приготування. Розігрійте сковорідку на середньому вогні, налийте трохи олії та зачекайте, доки вона нагріється. Викладіть курячу печінку в сковорідку та смажте декілька хвилин.

2

Почистьте цибулю від шкірки, помийте та наріжте кільцями. Додайте нарізану цибульку до курячої печінки та ретельно перемішайте. Коли цибуля трохи зарум'яниться влийте в сковорідку вершки, перемішайте та додайте спецій. Тушкуйте курячу печінку з цибулькою на маленькому вогні до 10 хвилин. 

3

Готову курячу печінку подавайте з картоплею, макаронами або овочами. Подрібніть улюблену зелень та посипте нею готову страву. Смачного!

Поради щодо приготування

Ніколи не купуйте заморожену курячу печінку, тільки свіжу та охолоджену.

Схожі рецепти

Новини кулінарії

Останні рецепти