Як зробити тісто на равіолі: рецепт

45 хв

4 порції

85 ккал

5 / 5

Приготувати тісто на равіолі може кожен, адже воно досить просте та еластичне. Ми підготували для вас покрокову інструкцію приготування класичного італійського тіста на равіолі.

Інгредієнти

Рецепт приготування

1

Яйця та жовток легенько розімніть виделкою та посоліть. 

2

Збивайте яйця вінчиком та поступово додавайте борошно та манну крупу.

3

Вимішувати тісто на равіолі потрібно до однорідної консистенції та гладкості.

4

Сформуйте з тіста кулю та обгорніть харчовою плівкою. Залиште вхолодильнику на 15-20 хвилин.

5

Розкатайте тісто та формуйте равіолі.

Схожі рецепти

Новини кулінарії

Останні рецепти