Смачні рецепти
Салати і закуски
Випічка і десерти
Більше
Кулінарні секрети
Консервації та закрутки
укр
рус
Головні новини
Такого смачного ви ще не куштували: засолюємо лосось за рецептом Володимира Ярославського
Гриби гірчать, аж вилиці зводить: як уникнути неприємного присмаку – прості методи
Король осінніх страв: готуємо мафіни з гарбузом
5 жовтня
Секретний інгредієнт для борщу: що додати в страву, щоб вона вийшла смачнішою, ніж будь-коли
4 жовтня
"А так можна було?": як правильно їсти бургери, не забруднившись – лайфхак від шеф-кухаря
3 жовтня
10 хвилин і ніякої випічки: торт "Прага", шоколаднішого за який не знайдете
Холодець буде ідеально прозорим і смачним: занотуйте собі раз і назавжди цей трюк шеф-кухарів
2 жовтня
Ароматні мідії у білому вині за лічені хвилини: готуємо "à la marinière" на власній кухні
1 жовтня
Розкриють справжній смак Італії: які спеції та приправи найкраще додавати до спагеті
Лиш 2 секрети зроблять десерт не примхливим, а легким: шоколадний фондан, який у вас точно вийде
30 вересня
Не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат – надійні трюки
Вибір редакції
Котлети вийдуть ще соковитіші та пишніші: 4 інгредієнти, якими можна замінити хліб у фарші
631
Не треба ні грама м'яса: котлети з грибів та капусти, які зникають вмить
113
Все дуже просто: чому бісквіт тріскається або підіймається гіркою – і як не допустити цього
109
Такого смачного ви ще не куштували: засолюємо лосось за рецептом Володимира Ярославського
37
Будь ласка, увімкніть JavaScript щоб продовжити користуватися сайтом.