Цієї неділі в спортивно-інформаційному центрі "Parimatch.ua" проект "Експерти біатлону" проведе заключну програму в 2015 році! На новорічній вечірці шанувальники найзахоплюючого зимового виду спорту зможуть подивитися на великому екрані перші елітні гонки — 2 мас-старти в Поклюці. Спеціальним "зірковим" гостем зустрічі стане Володимир Бринзак, президент Федерації біатлону України, який розповість уболівальникам про тонкощі улюбленого зимового виду спорту.

Я підтримую всі нові ініціативи пов'язані з біатлоном в Україні. Можна сказати, що я живу біатлоном все своє життя, і мені подобається, що в нашій країні є конструктивні ідеї, які втілюються в подібні проекти!
— відповів Володимир Бринзак на питання про бажання підтримати соціальний спецпроект "Експерти біатлону".

У рамках зустрічі відбудеться турнір на влучного стрільця, біатлонна батл-вікторина, а також нагородження медіа-експертів, які брали участь у попередніх заходах проекту "Експерти біатлону". Крім того, організатори обіцяють спеціальні подарунки, конкурси і, як завжди, яскраве "живе" коментування захоплюючих гонок біатлонної супереліти. Така зустріч фанатів з Володимир Бринзак відбудеться вперше. І саме в інфо-центрі "Parimatch.ua" вболівальники зможуть дізнатися з перших вуст плани біатлонної української дружини на наступний триместр: Оберхоф, Рупольдинг, Антхольц-Антерсельва.

Вперше в цьому році завдяки соціальному спецпроекту "Експерти біатлону", організованому на спорт-платформі ТОВ "Парі-Матч", у фанатів з'явилася можливість не просто спостерігати за змаганнями, а й познайомитися один з одним, самостійно аналізувати результат гонок нарівні з відомими спортивними коментаторами і аналітиками.

Дружня атмосфера, трансляції Кубка світу на великому екрані, спеціальні біатлонні коктейлі ("Безстрашний Тора", "Міцний горішок Бьорндален"), гаряче обговорення гонок, "живе" коментування і подарунки за кращі прогнози - це проект "Експерти біатлону". Підтримай українських біатлоністів разом з "Parimatch.ua"!

Детальніше про проект та розклад трансляцій можна дізнатися в офіційних спільнотах "Parimatch.ua" в соцмережах.