Про це повідомляє журналіст та інсайдер зі світу боксу Майк Коппінгер в Twitter.

Читайте також: Зірковий Альварес погодився на бій з українцем Дерев'янченком

З великою часткою ймовірності бій Дерев'янченка з Альваресом відбудеться 26 жовтня в Лас-Веґасі (США) на T-Mobile Arena. Бій погодила стрімінгова платформа DAZN.

Раніше DAZN погодили тільки двох кандидатів в опоненти мексиканцю: екс-чемпіон середньої ваги Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) з Казахстану або чемпіон-напівважковаговик (до 79,4 кг) Сєрґєй Ковальов (33-3-1, 28 КО) із РФ. З останнім велися тривалі переговори, але росіянин повинен спершу дати бій обов'язковому претенденту британцеві Ентоні Ярду (18-0, 17 КО).

Спорт 24 писав, що міжнародна боксерська федерація (IBF) поставила ультиматум чемпіону світу в середній вазі мексиканцю Саулю Альваресу. Його зобов'язали провести бій проти обов'язкового претендента на титул українця Сергія Дерев'янченко.

Читайте також: Журналісти підрахували гонорар Ломаченка за всю кар'єру

У разі, якщо мексиканець проігнорує вимогу IBF, він буде позбавлений чемпіонського пояса в середній вазі, а за титул між собою змагатимуться Дерев'янченко і Геннадій Головкін.

Дерев'янченко став обов'язковим претендентом на чемпіонський бій у квітні, перемігши рішенням суддів Джека Кулкая. Після цього він піднявся на перше місце у рейтингу IBF.

Хто такий Сауль Альварес?
Чемпіон світу за версіями WBC (2011-2013), WBA (2013), WBO (2016-2017) і The Ring (2013) в першій середній вазі; чемпіон світу за версіями WBC, WBA і The Ring в середній вазі. Регулярний чемпіон світу за версією WBA в суперсередній вазі.