Арсенал-Київ – Динамо 0:1
Гол: Дуелунд, 35
Вилучення: Бущан, 53, Шабанов, 75

Читайте також: Арсенал-Київ – Динамо: відео голу та моментів матчу

У цьому матчі київський "Арсенал" вийшов на гру з новим наставником – Владиславом Гуменюком. "Динамо" на матч виставило дещо неочікуваний склад. І мова не про Вербіча, який діяв на місці нападника (на фланзі вийшов Морозюк). Цього разу місце у воротах зайняв Бущан, а Дуелунд діяв під форвардом.

Перший небезпечний момент у цьому матчі виник біля воріт "Арсеналу". Але створили його самі "каноніри", коли Сагуткін ледь не зрізав м'яч у власні ворота. Вже згодом небезпечно по воротах Сітала пробиватиме Циганков – мимо. Забити у власні ворота могли і гравці "Динамо". Автоголом ледь не відзначився Шабанов.

Між 32-ю та 35-ю хвилинами сталися одразу три моменти, які все могли змінити у цьому матчі. Спочатку забив Циганков після пасу п'ятою Вербіча. Але боковий арбітр помилився, зафіксувавши офсайд, тож суддя матчу Балакін гол не зарахував. Одразу після того право на небезпечний штрафний отримали гравці "Арсеналу". І м'яч після удару Гриня влучив у перекладину. У відповідь "Динамо" забило. Морозюк простелив у штрафний майданчик, а Дуелунд в дотик переправив його у верхній кут воріт.

Читайте також: Ярмоленко стає основним у "Вест Хемі" і приносить команді перемоги

Згодом Циганков мав такий же момент, як і перший раз, коли суддя не зарахував його гол. Але цього разу забити не вдалося – підстрахував захисник.

Спокій другого тайму на 53-ій хвилині порушив Бущан. Воротар вийшов на перехоплення і збив за межами штрафного майданчика Гриня. Арбітр одразу показав червону картку, і на поле вийшов Бойко. Небезпечний штрафний до гола не призвів.

Та на цьому проблеми для "Динамо" не закінчилися. На 75-ій хвилині Шабанов пішов у небезпечний підкат, збивши суперника ударом ззаду, за що і побачив перед собою червону картку. Так "Динамо" залишилося у дев'ятьох.

такий перебіг подій не надто сподобався тренеру "Динамо" Олександру Хацкевичу, і він емоційно почав щось доводити арбітру. Гру наставнику довелося додивлятися вже за межами технічної зони.

Читайте також: Велика війна ще буде, але далі ніж зараз москалі в Україну вже не просунуться, – фанат "Динамо"

Як не намагався "Арсенал" забити на останніх хвилинах матчу, "Динамо" вдалося відбитися. І здобути перемогу. Завдяки ній вони і залишилися на другій сходинці. "Арсенал" і надалі останній у турнірній таблиці.