Арсенал-Київ – Ворскла 1:0
Гол: Калітвінцев, 58
Вилучення: Сапай, 82

Для полтавчан цей матч мав бути доволі принциповий. Адже нічия проти "Арсенал-Київ" у 22-му турі коштувала команді місце у топ-6 УПЛ. Відтак замість боротьби за місце у єврокубках на наступний сезон, полтавці змушені грати у нижній шістці та боротися за виживання.

Подивіться, як "Десна" вдома перемогла "Карпати"

Сам матч видався не надто багатим на моменти. Було більше боротьби аніж ударів по воротах. Перший небезпечний момент команди створили у середині першого тайму. Та "канонір" Кадимян (попереднім його клубом була саме полтавська "Ворскла") не реалізував вихід сам на сам. Згодом після його удару м’яч влучив у перекладину.

На це полтавці відповіли ударом Шехіча. Та нападник не зумів пробити повз голкіпера у кут воріт.

Все у матчі вирішив єдиний гол, який забив Калітвінцев у другому таймі. Півзахисник влучно пробив зі штрафного – м'яч від перекладини опустився за лінією воріт, після цього знову вдарився об перекладину та вилетів у поле.

Догравала "Ворскла" цей матч у меншості. На 82-ій хвилині з поля був вилучений Сапай. Та саме після цього у полтавчан було декілька нагод забити. Та зрівняти рахунок їм не вдалося.

Читайте також: "Робот" завдав першого удару у матчі чемпіонату Росії. Але це виявився переодягнений чоловік

"Арсенал" здобуває другуо поспіль перемогу у чемпіонаті, і першу на власному полі. Команда піднімається з останнього місця. Але їх ще може обійти "Чорноморець", який зіграє проти "Олімпіка".