Арсенал – Брайтон 1:1
Голи:
Обамеянг, 9 (пен.) – Маррей, 61 (пен.)

Дивіться також: "Манчестер Юнайтед" сенсаційно не переміг "Хаддерсфілд" і залишився без Ліги чемпіонів: відео

"Арсенал" надзвичайно жваво розпочав матч, оскільки прагнув скористатися осічкою "Тоттенхема". Уже на перших хвилинах Мхітарян цілив у кут, але потрапив у стійку. Наступна швидка атака "канонірів" завершилася пенальті. Монреаля збили у штрафному, а Обамеянг впевнено виконав одинадцятиметровий удар.

У першому таймі лондонці мали шанси відзначитися як мінімум двічі. Спершу Мустафі пробив головою після кутового, але голкіпер парирував удар. В іншому епізоді Озіл віддав витончений пас на Обамеянга, але удар габонця парирував воротар.

По перерві гості зуміли відігратися. Поодинока атака гостей завершилася пенальті, яке реалізував Маррей. "Арсенал" мав нагоду вирвати перемогу. Зокрема, Обамеянга з вбивчої позиції не влучив у ворота. Могли "гармаші" й програти, якби не сейв Лено. Спершу голкіпер виручив партнерів після удару Марча. Після цього Гросс не влучив у ворота з близької відстані.

Таким чином, "Арсенал" за один тур до завершення чемпіонату втратив шанси потрапити в то-4, що дає шанс зіграти у Лізі чемпіонів. Єдина можливість для "канонірів" зіграти у Лізі чемпіонів – це виграти Лігу Європи. Наразі "гармаші" близькі, щоб зіграти у фіналі, оскільки у першому матчі півфінального протистояння перемогли "Валенсію".

Арсенал – Брайтон – відеоогляд матчу

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram