Астон Вілла – Манчестер Сіті: прогноз

"Манчестер Сіті" вигравав цей трофей два сезони поспіль. Цього року "містяни" не проти повторити досягнення, враховуючи, що захистити титул чемпіонів Англії вже не вийде.

Натомість для "Астон Вілли" вихід у фінал абсолютно не пересічна подія. Тому бірмінгемський клуб зосередить усі сили заради позитивного результату.

До теми: Астон Вілла – Манчестер Сіті: де дивитися онлайн фінал Кубка англійської ліги

Прогноз Pari Match

На папері підопічні Пепа Гвардіоли абсолютні фаворити. На перемогу "Манчестер Сіті" букмекери пропонують коефіцієнт 1,15. Натомість звитягу "Астон Вілли" фахівці оцінили коефіцієнтом 19.

Обидві команди є безкомпромісними, адже в останніх десяти зустрічах була зафіксована одна нічия. "Містяни" здобули 8 перемог та одного разу поступилися бірмінгемцям.

Коефіцієнт на те, що "Манчестер Сіті" переможе і ТМ 2.5 – 4,30. Якщо ж "Астон Вілла" виграє матч і ТБ 2.5 – коефіцієнт 28.

Прогноз 1xbet

У компанії 1xbet пропонують вгадати, який гравець відзначиться голом у матчі. Коефіцієнт на те, що Рахім Стерлінг заб'є "Астон Віллі" – 2,1.

У таборі бірмінгемців фахівці виокремлюють Борху Бастона. Коефіцієнт на його гол – 5,5. Коефіцієнт на те, що перший гол у матчі буде забитий до 15-ї хвилини гри – 2,8.

Огляд матчу "Астон Вілла" – "Манчестер Сіті" читайте на сайті Спорт24.