Після матчу проти "Манчестер Сіті", в якому "Тоттенхем" програв, але здобув путівку у півфінал Ліги чемпіонів, де якраз і зіграє проти "Аяксу", на офіційному twitter-акаунті амстердамського клубу з’явилося повідомлення "It’s time to meet our -friends". А на фото було зображено четверо гравців у формі "Аякса" – Крістіан Еріксен, Давідсон Санчес, Ян Вертонгем та Тобі Альдервейрелд. Ці гравці свого часу виступали за "Аякс", а зараз грають за "Тоттенхем".

Це варто побачити: Фанати та гравці "Аякса" гаряче відсвяткували перемогу в Лізі чемпіонів

Читайте також: Визначилися учасники півфіналу Ліги чемпіонів: команди та дати матчів

У відповідь "Тоттенхем" "попросив" "Аякс" спочатку зустрітися з Дрейком.

Після того, як репер зустрічається з футболістами, їх команди програють. Спершу з ним сфотографувався Джейдон Санчо з дортмундської "Боруссії", після чого чорно-жовті програли "Баварії" 0:5. Наступним став форвард "Арсеналу" П'єр-Емерік Обамеянг, після чого лондонці поступилися "Евертону" 0:1. Після фотографії з лідером атак "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро "городяни" поступилися "Тоттенхему" у чемпіонаті 0:1. А коли з ним сфотографувався захисник ПСЖ Левен Курзава, то парижани зазнали найбільш ганебної поразки у чемпіонаті Франції у XXI столітті.

Тож не дивно, що навіть італійська "Рома" заборонила своїм гравцям фотографуватися з Дрейком.

Варто зазначити, що фанати обох команд дружать між собою. Також уболівальників обох клубів називаються "жиди" (Yids Army – назва вболівальників "Тоттенхема", тож не слід це сприймати як прояв антисемітизму).

Матч "Тоттенхем" – "Аякс" відбудеться 30 квітня у Лондоні на новому стадіоні "шпор". Матч-відповідь в Амстердамі команди зіграють 7 травня.

Гляньте відео, як "Тоттенхем" грандіозно та з вогнем відкрив новий стадіон