Як повідомляє ТАСС, 5-го квітня тренера госпіталізували в Махачкалі з підозрою на пневмонію. Йому зробили тест на коронавірус, однак результат офіційно не повідомляється.

Читайте також Батько Нурмагомедова переніс операцію на серці: йому діагностували важке захворювання

Нурмагомедов переконував, що з ним все добре.

На цей момент він перебуває одному з військових госпіталів у Москві.

За інформацією телеграм-каналу Mash, на тлі пневмонії у Нурмагомедова почалися ускладнення, які призвели до інсульту. Лікарі оцінюють його стан як украй важкий.

Натомість Baza повідомляє оптимістичні новини. Джерело пише, що чоловік прийшов до тями, стан стабільно-важкий.

  • Раніше суддя зі спортивної боротьби Убайдула Османов говорив, що причиною госпіталізації в Москву стали проблеми з серцем. "Спорт-експрес" з посиланням на джерело писав, що ускладнення виникли через неправильне лікування в Махачкалі.

За новою інформацією, стан здоров'я Нурмагомедова залишається вкрай важким. Про це розповів друг сім'ї Нурмагомедова Рамазан Рабаданов, інформує РБК.

Він дос лежить у лікарні в Москві. У нього 75% легень уражено, і він переніс інсульт. Йому зробили шунтування, ввели в кому, і самі лікарі його вивели з коми. Але він не може розмовляти, стан важкий. Всі сподіваємося на його одужання,
– сказав Рабаданов.

Що відомо про Нурмагомедова?Тренеру і батьку Хабіба 57 років. Він включений в Книгу рекордів Росії як найуспішніший тренер країни з бойового самбо. Чемпіон України з дзюдо і самбо.

Більше новин про футбол, баскетбол, біатлон та все цікаве зі світу спорту – читайте у розділі Спорт24.