Вже втретє в спортивно-інформаційному центрі "Parimatch.ua" проект "Експерти біатлону" зібрав шанувальників самого захоплюючого зимового виду спорту. Спеціальним "зоряним" гостем зустрічі став В'ячеслав Деркач, український біатлоніст, який тричі ставав призером чемпіонатів Європи і двічі потрапляв на подіум в особистих гонках на етапах Кубка світу.

Мені дуже приємно, що хлопці приходять і збираються компанією, щоб яскраво повболівати за біатлон. Бачу, як гості переживають за наших спортсменів. І, думаю, що проект "Експерти біатлону" буде і далі збирати тут в теплій обстановці ще більше фанатів!
— розповів про атмосферу зустрічі В'ячеслав Деркач.

В переслідуванні у жінок кращий результат і потрапляння в квіткову церемонію у Юлії Джими — 6 місце (1+0+0+0) +31.1. У чоловіків відзначився Сергій Семенов — 15 позиція (1+0+1+0) +1:30.3.

"Гонка для жіночої збірної склалася, в принципі, вдало. Джима показала непогану стрільбу. Природно, починати з помилки складніше, тим не менш, Юля зуміла зібратися, проявила себе справжнім бійцем і потрапила на квітковий п'єдестал. Вплинула на результат стрільба Підгрушної, що трохи відкинула її назад, але в цілому Олена добре пройшла дистанцію. Ось тільки Наталя Бурдига не дотерпіла, здавалося, що йшла з трьома ногами. Хочу зазначити, що Надія Бєлкіна та Оля Абрамова помітно прогресують. Дівчата покращили стрілянину і завоювали кубкові очки — провели гідну гонку!" — поділився своєю думкою експерт про жіночому пасьюті.

За словами В'ячеслава Деркача, гонка у чоловіків могла скластися краще: "Шкода, що із загальних хороших показників випав Дмитро Підручний, провалив стрілянину на другому рубежі і не зміг подолати психологічний бар'єр штрафних кіл. Упевнений, це була одинична випадковість, яка могла статися з кожним. Швидше за все, це пов'язано з поганим коригуванням під вітер, яке Діма не зміг самостійно вирішити на рубежі. Видно, що хлопці стараються і на сьогоднішній день у нас робоча бійцівська команда, з якою можна боротися за десятку при вдалій стрільбі!"

В'ячеслав Деркач провів з уболівальниками весь день. У теплій дружній обстановці відомий спортсмен обідав з фанатами за одним столом, розмовляв про життя та спорт і зіграв в настільний хокей. Як виявилося, для призера чемпіонатів Європи та Кубка світу з біатлону, немає рівних і "на льоді". У міні-турнірі з настільного хокею В'ячеслав здобув перемогу у всіх уболівальників! А після тріумфу зіграв суперфінал з Анастасією Гарковскою, срібним призером чемпіонату світу в жіночому командному розряді. У цьому поєдинку екс-капітан збірної України з біатлону поступився з мінімальним рахунком 2:1, але помітно здивував своєю майстерністю Анастасію.

Нагадаємо, вперше в цьому році, завдяки проекту "Експерти біатлону", організованому на спорт-платформі ТОВ "Парі-Матч", у фанатів з'явилася можливість не просто спостерігати за змаганнями, але і познайомитися один з одним, самостійно аналізувати результат перегонів нарівні з відомими спортивними коментаторами і аналітиками.

Вже в наступну неділю 20 грудня о 12:00 заключна програма"Експертів біатлону" у 2015 році! Гостем зустрічі стане найвідоміший український біатлоніст в чоловічому дивізіоні – Андрій Дериземля. Приходьте на новорічну біатлонну вечірку, задайте свої запитання світовим "зіркам" і отримайте самі несподівані відповіді!

Дружня атмосфера, трансляції Кубка світу на великому екрані, спеціальні біатлонні коктейлі ("Безстрашна Тора", "Міцний горішок Бьорндален"), гаряче обговорення перегонів, "живе" коментування та подарунки за найкращі прогнози — це проект "Експерти біатлону". Підтримай українських біатлоністів разом з "Parimatch.ua"!