Спорт 24 писав, що 25-річний гравець збірної України забив два голи в самій кінцівці тайму проти "Гента" й у компенсований час отримав вилучення. Після боротьби за м'яч Маліновський впав разом з суперником на газон, після чого шипами бутсів розсік опоненту обличчя.

Читайте також: Лідер збірної України ризикує пропустити матчі із Сербією та Люксембургом

Кріс Вагнер вважає, що дії українця були навмисними і вимагає дискваліфікувати Руслана Маліновського на 7 матчів і оштрафувати на 7 000 євро. Про це повідомляє "Команда №1".

Якби це був мимовільний рух ногою людини, яка знає, як падати, щоб не отримати травми, то, по-перше, ця нога пішла б зовсім в іншому напрямку. А по-друге, не з такою силою. Вважаю, що порушник усе зробив свідомо,
– наводить слова юриста видання sport.be.

Якщо "Генк" погодиться зі звинуваченнями, Маліновський більше не зіграє в складі команди в нинішньому сезоні, оскільки до фінішу залишилося як раз сім турів. Якщо "Генк" вирішить опротестувати покарання в Комісії по спорах, справу буде передано туди лише 12 квітня.

У червні Руслан зможе вийти на поле у футболці збірної України, яка у Львові гратиме проти Сербії та Люксембургу в рамках відбору до Євро-2020.

Відео моменту з вилученням Руслана Маліновського

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram