Про це пише видання ТСН.

Так, легендарний боксер Майк Тайсон заявив, що хоче, аби переміг Кличко, але зробити це буде дуже складно.

Читайте також: Кличко – Джошуа: дата бою і де дивитися

"Якщо глянути на те, що він робив протягом багатьох років, то Кличко – найкращий в історії. Він побив всіх найкращих боксерів своєї ери. ..Я хотів би, щоб українець переміг, але це буде неймовірно складно. Я бачив нарізку моментів Джошуа і зрозумів, що він потужний хлопець", – вважає Тайсон.

Тренер з боксу Фреді Роуч та друг Кличка теж робить ставку на Джошуа.

Зроблю ставку на молодість. Володимир злитиметься на мене, але скажу чесно, незважаючи на те, що він мій друг – молодість у цьому бою повинна перемогти,
– розповів трненер.

Ще одна відома у світі боксу особа, промоутер Дон Кінг заявив, що Кличку вже пора зав’язати з боксом.

"Кличку потрібно зупинитися, незалежно від результату бою проти Джошуа. Володимир все ще залишається кращим за більшість важкоатлетів. Джошуа для перемоги має показати мегаміць", – переконаний Кінг.

Боксер Девід Хей, який у 2011 програв Володимирові Кличку вважає, що з його кривдником на рингу вже покінчено та прогнозує, що Джошуа переможе нокаутом.

"На папері Кличко один з найкращих супертяжів, але насправді з ним покінчено. Є висока ймовірність того, що Джошуа нокаутує Кличка. Він набагато молодший за Володимира, набагато більш атлетичніший… Це ідеальний час для Ентоні", – сказав боксер.

А який ваш прогноз на бій? Голосуйте нижче.