Субота, 25 травня

Ворскла Чорноморець
Десна Арсенал-Київ
Карпати Олімпік

Всі три матчі суботи розпочнуться одночасно – о 17:00. Найцікавішим з низ буде протистояння у Львові, де "Карпати" прийматимуть "Олімпік", Команди розділяє у турнірній таблиці три очки – "Олімпік" вище і посідає 9 місце. Тож у випадку перемоги господарів, вони зрівняються за кількістю набраних очок з суперником, а через очні зустрічі обійдуть їх. І піднімуться на дев'яте місце. "Олімпік" ж тоді опуститься у зону перехідних матчів.

Читайте також: Стали відомі дати перехідних матчів УПЛ

Якщо ж "Олімпік" у цьому матчі набере хоча б одне очко, то він майже уникне зони перехідних матчів. Донецька команда посідатиме і надалі дев'яте місце. І щоб не опуститися нижче, "Олімпіку" у наступному матчі проти "Ворскли" буде достатньо не програти.

Два інші матчі треба дивитися на їх результат разом. Якщо "Арсенал" переможе, а "Чорноморець" програє, то саме одесити вилітають з УПЛ. В іншому випадку все буде вирішуватися в останньому турі.

До слова: Боротьба за виживання: шанси "Олімпіка", "Карпат", "Арсеналу" та "Чорноморця" залишитися в УПЛ

Неділя, 26 травня

Динамо – Львів
Шахтар – Маріуполь
Зоря – Олександрія


У недільних матчах теж увагу слід приділити підсумковим результатам двох матчів – у Харкові та Запоріжжі. Є питання, чи віддасть "Шахтар" очки "Маріуполю", які азовцям знадобляться у боротьбі за четверте місце? І чим зуміє "Зоря" перемогти "Олександрію"?

Читайте також: Шахтар – Маріуполь: прогноз букмекерів на матч чемпіонату України

Та й до вже бронзових призерів першості є чимало питань. "Олександрія" не може перемогти п'ять матчів поспіль. І ця серія розпочалася саме з матчу проти луганців. Але зароблених перед тим очок вистачило команді Володимира Шарана, щоб стати бронзовим призером першості та забезпечити собі місце у груповому етапі Ліги Європи наступного сезону.

Ці матчі розпочнуться о 19:30 і закриють тур УПЛ. Перед цим о 17:00 на НСК "Олімпійський" у Києві зіграють "Динамо" та "Львів". Але цей матч вже ні на що не впливає – "Динамо" залишиться другим, а "Львів" – шостим.

Читайте також: Динамо – Львів: прогноз букмекерів на матч чемпіонату України

Результати всіх матчів та відео голів дивіться на сайті Спорт24.

Турнірна таблиця УПЛ